Storck varázsol Belgiumban – 15-szörös bajnokcsapatnál köthet ki

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a nulla ponttal az utolsó helyen álló Mouscront vette át szeptemberben, amelyből stabil középcsapatot faragott. Sajtóhírek szerint Storckot két topcsapat is kiszemelte.
Nyikes Zoltán 2019. február 15., péntek 12:45
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a nulla ponttal az utolsó helyen álló Mouscront vette át szeptemberben, amelyből stabil középcsapatot faragott. Sajtóhírek szerint Storckot két topcsapat is kiszemelte.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 15., péntek 12:45

Mint ismert, tavaly szeptember elején a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck a hatodik forduló után vette át a belga élvonalbeli Royal Mouscron irányítását, amely akkor pont nélkül az utolsó helyen állt.

A német szakemberrel azonban óriási változáson ment keresztül a Mouscron, a piros-kék csapat a 2019-es évet is kirobbanó formában kezdte, zsinórban négy győzelmével pedig már a 10. helyen áll, tizenkét ponttal elhúzva a kiesést jelentő utolsó hely előtt és kilenc egységnyire a felsőháztól.

A sikerek láttán pedig nem meglepő, hogy az 56 éves vezetőedző is nagy figyelmet vívott ki magának, aminek köszönhetően a belga topcsapatok látókörébe is bekerült.

A voetbalbelgie.be portál információja szerint elképzelhető, hogy Bernd Storck az éllovas és az Európa Liga-csoportkörből továbbjutó Genknél, vagy akár a jelenlegi szezonban a Bajnokok Ligája főtábláján a Borussia Dortmunddal és az Atlético Madriddal is ikszelő 15-szörös bajnokcsapat FC Bruges-nél köt ki.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz