Óriási balhé Párizsban: a szurkolók a játékosokra támadtak - videó, fotók

Hatalmas káosz alakult ki a Szenegál-Elefántcsontpart mérkőzésen.
Budai László 2017. március 28., kedd 6:11
Hatalmas káosz alakult ki a Szenegál-Elefántcsontpart mérkőzésen.
Szerző: Budai László 2017. március 28., kedd 6:11

Hatalmas balhé volt tegnap késő este Párizsban, ahol Szenegál és Elefántcsontpart játszott egymással barátságos mérkőzést. A találkozó azonban közel sem ért véget barátságos keretek között. A 88. percben ugyanis, 1-1-es állásnál rengeteg szurkoló özönlötte el a pályát. A biztonsági emberek képtelenek voltak megállítani a drukkereket, akik a játékosokra támadtak.

A fenti képen például a szenegáli Lamine Gassamát ragadja meg az egyik drukker. A játékvezető azonnal félbeszakította a meccset, amelyet nem is lehetett folytatni. A labdarúgók minél előbb megpróbáltak bejutni az öltözőkhöz.

Ez már nem az első alkalom, hogy Szenegál és Elefántcsont találkozója balhéval ér véget, 2012-ben egy Afrikai Nemzetek Kupája playoff összecsapást kellett félbeszakítani, akkor a szenegáli szurkolók dobáltak palackokat, pirotechnikai eszközöket a pályára.

 
Címkék: #videó #világfoci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz