László Csaba bekeményít: Megbünteti a színészkedő játékosát

A Dundee United magyar vezetőedzője dühös volt a színészkedő Paul McMullanra. László Csaba a történtek után megbünteti a játékosát és reméli, hogy a focista tanulni fog belőle.
Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 21:30
A Dundee United magyar vezetőedzője dühös volt a színészkedő Paul McMullanra. László Csaba a történtek után megbünteti a játékosát és reméli, hogy a focista tanulni fog belőle.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 21:30

A skót másodosztály 20. fordulójának keddi játéknapján öt mérkőzést játszottak: László Csaba által irányított második helyen álló Dundee United a ligautolsó Brechint fogadta.

A hazaiak 4-1-re diadalmaskodtak emberhátrányban, mivel a Dundee szélsője, Paul McMullant műesés miatt második sárgával kiállította a játékvezető, Alan Newlands. Két nappal a meccs után a sajtóban fakadt ki a magyar szakember.

Mondtam mindenkinek: nem hunyunk szemet a történtek felett, mert a kiállítás nem a legjobb megoldás erre. Határozottan állítom, büntetést fog kapni azért, hogy mindenki számára példaként szolgáljon – kezdte László az STV News-nak. – Véleményem szerint, ha egy játékos hibát követ el, akkor az okokat meg kell beszélni. Ez a legjobb módja annak, hogy a bizalmukat ne veszítsem el.

Ha valami nincs rendben és az öltözőben siránkozol, akkor azt senki sem veszi komolyan, azonban ha egyszer felemeled a hangod, akkor hirtelen mindenki felfigyel rád.

László Csaba, McMullan butasága ellenére elégedett a teljesítményével, ugyanakkor csalódott, hogy ilyet tett.

Nemcsak a piros lap okozott gondot, hanem az is, hogy emberhátrányban kellett játszanunk. Korábban nem ő volt az első számú jelöltem a posztra, de végül nagyon jól beilleszkedett a csapatba, gólokat szerzett és bent maradt a kezdőben. Mivel büntetést kapott McMullan, éppen ezért a későbbiekben megfontoltabbnak kell lennie. Jelenleg mi is érezzük ennek a kárát, ahogy ő is, viszont sikerült tisztáznunk a történteket.

McMullan az idei szezonban eddig 24 tétmeccsen játszott, három gólt szerzett. A Dunde United a bajnokságban 20 forduló alatt 39 pontot szerzett, és a második helyen áll a tabellán, három ponttal lemaradva a St. Mirrentől.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz