Az NB I-be tartó edző győztes meccs végén ütött meg egy játékost – videó

Megmagyarázhatatlan jelenetek játszódtak le a Miriuta László által vezetett FC Hermannstadt Dunarea Calarasi elleni alsóházi mérkőzésen. A hazaiak román-magyar trénere ököllel ütötte meg az ellenfél játékosának nyakát.
Csakfoci Admin 2019. június 3., hétfő 12:04
Megmagyarázhatatlan jelenetek játszódtak le a Miriuta László által vezetett FC Hermannstadt Dunarea Calarasi elleni alsóházi mérkőzésen. A hazaiak román-magyar trénere ököllel ütötte meg az ellenfél játékosának nyakát.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 3., hétfő 12:04

Ahogy honlapunk múlt pénteken jelezte, a legesélyesebb jelölt a kisvárdai padra a román élvonalbeli FC Hermannstadt román-magyar vezetőedzője, Miriuta László, aki a 2014-15-ös idényben a Győri ETO FC trénereként már dolgozott az NB I-ben.

Az 50 éves szakember egy drámai mérkőzésen van túl, hiszen a Dunarea Calarasi elleni alsóházi rájátszáson az utolsó negyedórában két gól is esett. A két találat között – a 90. percben, 1-1-es állásnál – hatalmas csetepaté is kialakult a kispadok előtt: a lentebb lévő videóban jól látható, hogy a játékosok két csoportja próbálja elhúzni a tömegből a vendégek középpályását, Daniel Benzart.

Nem sokkal később ott termett a nagyszebeniek edzője, Miriuta László és ököllel megütötte Dunarea Calarasi védőjének, Steliano Filip nyakát / tarkóját, aki ezután sárga lapot kapott a játékvezetőtől.

Az incidens után a bíró, Ovidiu Hategan a lecserélt nagyszebeni csatárt, Stefan Blanarut, illetve a Calarasi edzőjét, Dan Alexát is kiállította - Miriuta pedig (egyelőre) megúszta büntetés nélkül a kirohanását.

Az igazi dráma ezután következett: a hosszabbítás 6. percében a csereként beállt Ivan Lendric vitte be a győztes találatot, amivel eldőlt, hogy a nagyszebeniek kétmeccses osztályozót fognak játszani a román másodosztály harmadik helyén végző Universitatea Cluj ellen.

Olvastad már?
Kisvárda: Korábbi magyar válogatott játékos lehet az új edző - Pintér is jelölt
Honlapunk úgy tudja, hogy a legesélyesebb jelölt a megüresedő kisvárdai kispadra a jelenleg a Hermannstadtnál dolgozó 50 éves szakember, Miriuta László.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz