1-5 után rúgták ki László Csabát Skóciában

Menesztette magyar szakvezetőjét a helyi másodosztályú Dundee United. László Csaba szűk 11 hónapot élt meg a skóciai kispadon.
Dudás Gábor 2018. szeptember 30., vasárnap 18:38
Menesztette magyar szakvezetőjét a helyi másodosztályú Dundee United. László Csaba szűk 11 hónapot élt meg a skóciai kispadon.
Szerző: Dudás Gábor 2018. szeptember 30., vasárnap 18:38

Szeptember 30-i hatállyal és közös megegyezéssel szerződést bontott a Dundee United és László Csaba - ezt a skót klub vasárnap délután jelentette be. Az is kiderült, hogy Laurie Ellis pótolja majd ideiglenesen a trénert a kispadon.

Mike Martin klubelnök így köszönt el a magyar menedzsertől: - Szeretném megköszönni Csabának a klub iránti elkötelezettségét, amelyet az ittléte alatt tanúsított és azt az elhivatottságot, amellyel a klubstruktúra átalakításáért dolgozott. Minden jó kívánunk neki a jövőre nézve.

László 2017 novemberében lett a Dundee United szakvezetője és összesen 42 tétmeccsen irányította az együttest. Eddigi Championship-klubja a Ross County elleni 5-1-es szombati vereség másnapján köszönte meg munkáját. A United hét fordulót követően a 4., playoffot jelentő helyen áll a skót másodosztályban. A legutóbbi idényben, László vezetésével épp a rájátszásban maradt le a feljutásról a csapat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz