Újabb Real-blama: Ronaldóék hazai pályán kaptak ki a bajnokságban - videó, tabella

Az elmúlt hetek gyengébb teljesítménye után szombaton sem sikerült győznie a Real Madridnak, sőt Zinedine Zidane együttese hazai pályán kapott ki a Villarealtól.
Csakfoci Admin 2018. január 13., szombat 18:26
Az elmúlt hetek gyengébb teljesítménye után szombaton sem sikerült győznie a Real Madridnak, sőt Zinedine Zidane együttese hazai pályán kapott ki a Villarealtól.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 13., szombat 18:26

Meglepetésre szombat délután sem tudott győzni a spanyol élvonalban a Real Madrid: Cristiano Ronaldóék hazai pályán fogadták a Villarealt, és az elmúlt hetek visszafogottabb teljesítménye után hiába kísérleteztek ezúttal 28 lövéssel, egyszer sem sikerült bevenniük a "sárga tengeralattjáró" kapuját. Ráadásként a 87. minutumban a vendégek betaláltak, amivel mindhárom pontot elvitték Madridból. A királyi gárda így 16 pontos lemaradásban van az ugyanannyi meccset játszó Barcelonától.

Real Madrid - Villareal 0-1 (Fornals 87.)

 FRISS TABELLA: ÍGY ÁLL A LA LIGA - KATTINTS!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz