Bundesliga II-es csapatnál kapott újra munkát a korábbi Vasas-edző – videó

Michael Oenning a hazájában dolgozhat újra vezetőedzőként.
Csakfoci Admin 2018. november 14., szerda 13:04
Michael Oenning a hazájában dolgozhat újra vezetőedzőként.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 14., szerda 13:04

Michael Oenning júniusban távozott a Vasastól, miután az együttes másodosztályba való kiesése után nem hosszabbították meg a lejáró szerződését. A német szakember azóta állás nélkül volt, sokat tartózkodott hazánkban, rendszeresen bukkant fel magyar bajnokikon.

Most azonban hazatér: a Bundesliga 2-be frissen feljutott 1. FC Magdeburg szerződtette a vezetőedzői posztra a német klub hivatalos honlapja szerint.

A Magdeburg eddig egy győzelem mellett hat-hat döntetlent és vereséget könyvelhetett el, és jelenleg a 17., kiesést jelentő pozícióban szerénykedik.

Michael Oenning dolgozott már Németországban többek között a Nürnberg és a Hamburg együttesénél is.

A német szakembert így mutatták be a Magdeburgnál.
https://youtu.be/jXbAxfrOVp8

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz