Fotó: www.sportowy24.pl

Légiósok: 20-szoros bajnokcsapathoz igazolhat a magyar válogatott középpályás - sajtóhír

A legfrissebb sajtóinformációk szerint a 10-szeres válogatott játékos nem tér vissza az NB I-be, helyette Görögországban köthet ki kölcsönben.
Nyikes Zoltán 2020. január 11., szombat 19:10
Fotó: www.sportowy24.pl
A legfrissebb sajtóinformációk szerint a 10-szeres válogatott játékos nem tér vissza az NB I-be, helyette Görögországban köthet ki kölcsönben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. január 11., szombat 19:10

Korábban már beszámoltunk arról külföldi sajtóhírre hivatkozva, hogy a Lengyelországban légióskodó Nagy Dominik iránt a MOL Fehérvár FC érdeklődik. A sportowy24.pl legújabb információja szerint a magyar válogatott középpályása nem akar visszatérni az NB I-be, és továbbra is külföldön folytathatja pályafutását.

A lap úgy tudja, hogy a Legia Warszawa mindenben megegyezett a görög élvonalbeli Panathinaikosszal,

amely jelen állás szerint a szezon végéig kölcsönveszi Nagyot, majd a nyáron a 1.5 millió eurós vásárlási opciónak köszönhetően akár végleg meg is szerezheti őt.

A Ferencváros korábbi labdarúgója a most futó szezonban csupán kilenc mérkőzésen lépett pályára a lengyel élvonalban, ezeken egy-egy gól és gólpassz a mutatója. A 20-szoros görög bajnok, valamint 18-szoros görög kupagyőztes Panathinaikos jelenleg 17 fordulót követően az élvonal 10. helyén áll.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz