Horror pályán és azon kívül: Öt centiméteres kődarabbal dobták fejbe Gyurcsót, és ez még nem minden – fotók

Forrtak az indulatok a Hajduk Split-Dinamo Zagreb horvát örökrangadón. A találkozón Gyurcsó Ádámot kővel dobták meg, valamint egy tűzoltó súlyosan megsérült, miután egy piroctechnikai eszköz felrobbant a kezében, és levitte a jobb kezén a mutatóujja egyik ujjpercét.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 30., vasárnap 10:45
Forrtak az indulatok a Hajduk Split-Dinamo Zagreb horvát örökrangadón. A találkozón Gyurcsó Ádámot kővel dobták meg, valamint egy tűzoltó súlyosan megsérült, miután egy piroctechnikai eszköz felrobbant a kezében, és levitte a jobb kezén a mutatóujja egyik ujjpercét.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 30., vasárnap 10:45

A szokásokhoz híven idén is túlfutott összecsapást hozott a horvát élvonalban szombat kora délután megrendezett Hajduk Split-Dinamo Zagreb rangadó.

Bár a találkozó 0-0-al végződött, mégsem erről maradt emlékezetes: a 92. percben az egyik hazai szektorból egy öt centiméteres kődarab repült a pályára, ami pontosan a magyar válogatott szélsőt, Gyurcsó Ádámot találta fejen – számolt be az 24sata.hr.


Fotó: www,24sata.hr

A 27 éves játékos percekig feküdt a gyepen, majd Danijel Stojanovic felvette a követ, megmutatta Ivan Bebek játékvezetőnek, aki továbbította azt a stábjának, és azonnal leállította a meccset. Az első helyszíni információk szerint Gyurcsó nem szenvedett súlyos fejsérülést, helyette Fran Tudor állt be.

A 24sata.hr hozzáteszi, az atrocitás miatt a Hajduk nagy valószínűséggel büntetésre számíthat a horvát szövetségtől. Sőt a hazaiak gondja tovább szaporodhat, hiszen az egyik tűzoltónak leszakadt az egyik ujjperce, amikor egy – eddig ismeretlen – pirotechnikai eszköz felrobbant a kezében.


Fotó: dalmatinskiportal.hr - Bruno Karadža

A tűzoltó rögtön a kórházba került, tájékoztatták a sérülésének súlyosságáról, miután elvégezték rajta a szükséges beavatkozásokat – közölte a dalmatinskiportal.hr-nak a helyi rendőrség.

Futácsot is megtámadták

Tavasszal a Hajduk korábbi játékosát, Futács Márkót és több csapattársát is megtámadták a spliti ultrák, a magyar támadót megrúgták, aki azóta el is hagyta a dalmát együttest, jelenleg csapatot keres magának.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz