Videoton-Balzan

EL: Kihagyott 11-es, meg nem adott gól és tökéletes Vidi-hajrá

A magyar klub az utolsó 10 percben nyerte meg a meccset, Géresi Krisztián beállása döntő momentum volt.
Mokány Lajos 2017. június 29., csütörtök 22:44
Videoton-Balzan
A magyar klub az utolsó 10 percben nyerte meg a meccset, Géresi Krisztián beállása döntő momentum volt.
Szerző: Mokány Lajos 2017. június 29., csütörtök 22:44

Az első félidőben fölényben játszott a Videoton: Bódi egyből az elején betalálhatott volna, de mentett a kapus, majd félóra elteltével Hadzic volt eredményes, de a játékvezető érthetetlen módon nem adta meg a találatot, így nem került előnybe egy félidő után a hazai csapat.

A folytatásra egy sokkal aktívabb máltai együttes érkezett ki, az addig csak védekező vendégek olykor már veszélyeztettek is. Mégis Bódi állt a legközelebb a gólhoz, ám átlövése után a gólvonalról mentettek.

Géresi becserélése jó döntés volt

Nem sokkal később nagy esély adódott a Videoton előtt: Scepovics azonban a 73. percben büntetőt rontott, lövése után a lécről kifelé jött a labda. Úgy tűnt, nem lesz Vidi-előny a visszavágóra, de nem így lett: a csereként beállt Géresi dobott a hazaiak játékán. A 79. percben tökéletes passzát Scepovics értékesítette szépen (1-0). Nem sokkal később hasonló volt a forgatókönyv, ám a szerb támadó elhibázta a kihagyhatatlant. Mégis a Vidié lett a slusszpoén: a 93. percben Lazovics értékesített egy kipattanót, így 2-0 lett a vége, észt csapat várhat továbbjutás esetén a magyarokra.

Videoton-Balzan 2-0 (Scepovics 79., Lazovics 93.) - élő közvetítés és videó itt

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz