Tragikus helikopter-baleset: lezuhant a csapat stadionja mellett a tulaj gépe – közleményt adtak ki

A BBC beszámolója szerint lezuhant a Leicester City tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a csapat stadionja mellett szombat este.
Csakfoci Admin 2018. október 27., szombat 22:22
A BBC beszámolója szerint lezuhant a Leicester City tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a csapat stadionja mellett szombat este.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 27., szombat 22:22

Mint ismeretes, a Leicester City 1-1-es döntetlent játszott a West Ham United ellen az angol élvonalbeli bajnokság 10. fordulójában. Röviddel a találkozó után szörnyű szerencsétlenség rázta meg a Leicester Cityt.

A BBC beszámolói szerint a mérkőzés után a Leicester-tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere felszállt a stadionból, majd a pilóta elvesztette az uralmát a gép irányítása felett. A hírek szerint a helikopter felemelkedett a stadionból 200 lábig (61 méteres magasságig), elkezdett forogni a levegőben, majd ezután lezuhant a King Power Stadion parkolójába, és azonnal lángra kapott. A BBC szerint a tulajdonos is a gépen tartózkodott.

A helyszínre kiérkezett tűzoltók sikerrel eloltották a tüzet.


A Leicester tulajának gépe lezuhant, majd kigyulladt – Fotó: Twitter

A Sky Sports-nak nyilatkozó szemtanúk szerint a gép 20:30 órakor szállt fel, majd pár perc múlva spirál alakzatban zuhanni kezdett. Feltételezések szerint a helikopter függőleges vezérsíkjával adódtak problémák.

A Sky Sports közben cáfolta azokat a híreket, miszerint a klub sportigazgatója, Jon Rudkin is a gépen tartózkodott volna. megerősítették: a tulajdonos fia, a klubnál alelnökként dolgozó Aiyawatt Srivaddhanaprabha sem volt a helikopter fedélzetén.

FRISSÍTÉS: A Leicester City a hivatalos oldalán 23:27 órakor közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy a klub minden segítséget megad a helyi rendőrségnek és a mentést végző szakembereknek a King Power Stadionnál történt baleset miatt.

Az esetről részletes tájékoztatást csak a későbbre ígértek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz