15. csapatától is kirúgták a korábbi Vidi-edzőt

José Gomes már nem az angol Reading menedzsere: a másodosztály kiesőzónájában tanyázó gárda útjai elváltak a korábban Székesfehérváron is dolgozó portugál trénertől.
Dudás Gábor 2019. október 10., csütörtök 9:55
José Gomes már nem az angol Reading menedzsere: a másodosztály kiesőzónájában tanyázó gárda útjai elváltak a korábban Székesfehérváron is dolgozó portugál trénertől.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 10., csütörtök 9:55

Menesztette az angol másodosztályú Reading a korábban a Vidinél is dolgozó portugál menedzserét, José Gomest a gyenge idénykezdet miatt. A “királyiak” mindössze két győzelmet arattak eddig a szezonban, és jelenleg a kiesés ellen küzdenek a Championshipben.

Gomes 2018 decemberében lett először vezetőedző Angliában és az előző idényben ki is húzta csapatát a kiesőzónából, ám ezúttal a klubvezetés úgy látta, hogy a 11 bajnokin szerzett 8 pont nem mutat garanciát a sikeres folytatásra.

A 49 éves tréner 2013 januárjában ült le honfitársa, Paulo Sousa helyére a fehérvári kispadon, és összesen 52 tétmérkőzésen irányította a Vidit. Jelentős eredményt nem sikerült elérnie a székesfehérvári csapattal, ahonnan 2014 nyarán távozott. A Reading már karrierje 15. klubja volt vezető-, illetve másodedzőként.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz