A lehetetlen létezik: Óriási gólt kapott a 210 centis kapus – videó

Elsőre hihetetlennek tűnik, de mégis megalázónak tűnő gólt kapott a világ jelenleg legmagasabb labdarúgójának számító 26 éves dán kapus, Simon Bloch Jörgensen.
Csakfoci Admin 2019. február 19., kedd 18:35
Elsőre hihetetlennek tűnik, de mégis megalázónak tűnő gólt kapott a világ jelenleg legmagasabb labdarúgójának számító 26 éves dán kapus, Simon Bloch Jörgensen.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 19., kedd 18:35

Simon Bloch Jörgensen tíz napja az angol hatodosztályban szereplő Dulwich Hamlet félprofi csapatát erősíti, amely szombaton a Hemel Hempstead ellen játszott hazai pályán 3-3-as döntetlent 2489 néző előtt.

A találkozón az első félidőben 37 perc alatt összesen öt gól esett, többek között a 29 éves középpályás, Jordan Parkes duplázni tudott.

A második találatát sokan megirigyelhetik magasabb szinten is: egy indítást felugorva mellel átvett és tette maga elé a labdát, majd még mielőtt leesett volna, futtában dekázott egyet combbal és kb. 35 méterről átemelte a 210 centiméter magas kapust.

A szépségdíjas találattal 3-1-re vezetett Hempstead, majd Daniel Thompson szépített, és a 3-3-as végeredményt Decarey Sheriff állította be, amit némi balhé is követett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz