A DAC korábbi edzője a fő jelölt a holland csapat kispadjára – sajtóhír

A dunaszerdahelyi DAC-tól elküldött német edző, Peter Hyballa alig egy hónappal a menesztése után kaphat újra állást - ezúttal a holland másodosztályban szereplő NAC Breada csábítja a szakembert.
Csakfoci Admin 2020. január 29., szerda 17:55
A dunaszerdahelyi DAC-tól elküldött német edző, Peter Hyballa alig egy hónappal a menesztése után kaphat újra állást - ezúttal a holland másodosztályban szereplő NAC Breada csábítja a szakembert.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 29., szerda 17:55

Őrültnek kell lenni ahhoz Peter Hyballának, ha nem kívánja elfogadni a NAC Breda vezetőedzői posztját. Miután körvonalazódtak a lehetséges edzőjelöltek, a holland másodosztályú csapat vezetősége eldöntötte, hogy a német edző a legesélyesebb a posztra - legalábbis ezt írja a holland BN DeStem című regionális lap.

Hyballát ugyanolyan típusú edzőnek tekintik, mint Stijn Vreven-t, aki nagyon sikeres időszakot töltött a NAC Bredánál: a 2017/2018-as idénybeli feljutás után csapatával bent maradt az első osztályban.

A lap információi szerint már lezajlottak az első tárgyalások a korábban Hollandiában, Ausztriában, Németországban és Szlovákiában is megforduló szakemberrel.

A BN DeStem hozzáteszi, a vezetők elégedettek jelenlegi ideiglenes edző, Willem Weijs munkájával, de a klub azt szeretné, ha más látná el a vezetőedzői teendőket. Egy esetleges második jelöltről nincs szó, ha valamilyen oknál fogva Hyballa nem vállalná el a Breda irányítását.

A 44 éves tréner korábban már edzősködött Hollandiában, hiszen a 2016/2017-es szezonban 33 mérkőzésen - 7 győzelem, 7 döntetlen, 19 vereség a mérlege - a NEC Nijmegent irányította. Hyballa pályafutása során dolgozott még a Wolfsburg, a Bayer Leverkusen és az RB Salzburg utánpótlásában, valamint az Aachen együttesénél edzősködött.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz