1,5 milliárdot ajánlottak a magyar csatárért, de nem engedték el - ő lehetne a rekorder

Sallai Rolandért 5 millió eurót kínált az egyik francia klub, de az APOEL nem adta el a magyar csatárt. Premier League-csapat is érdeklődik iránta.
Budai László 2018. június 5., kedd 11:56
Sallai Rolandért 5 millió eurót kínált az egyik francia klub, de az APOEL nem adta el a magyar csatárt. Premier League-csapat is érdeklődik iránta.
Szerző: Budai László 2018. június 5., kedd 11:56

A ciprusi sajtó szerint kérdéses a jövője az APOEL magyarjának, Sallai Rolandnak, akiért több klub is érdeklődik.

Úgy tudják, a 29 bajnokin 9 gólt szerzett és a csapattal bajnoki aranyérmet nyert csatárért egy 5 millió eurós (közel 1 milliárd 600 millió forintos) ajánlatot is kapott az APOEL elnöke, azonban nem engedte el a játékost. az ajánlat egy meg nem nevezett francia együttestől érkezett.

Ezek után kérdés, hogy milyen ajánlatra bólintanának rá a ciprusiak, és mikor engednék el a futballistát.

Egyelőre nem adják Sallait

Az olasz Mediagol hétfőn arról írt, hogy a Premier League-be visszajutott Fulham is szeretné szerződtetni Sallait. A klub elnöke, Prodromosz Petridisz ezt cáfolta, és beszélt a játékos jövőjéről.

Most nem adjuk el a játékost. Az BL-selejtezőkörök végéig biztosan megtartjuk, aztán majd meglátjuk. Jelenleg csak ez a francia ajánlat érkezett.

A magyar labdarúgó játékát egyébként több európai egyesület megfigyelője is élőben követi majd a Fehéroroszország-Magyarország összecsapáson szerda este.

Amennyiben Sallait ötmillióért értékesítenék, ő lenne a legdrágábban eladott futballista a ciprusi első osztályból.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz