Fotó: www.wtatennis.com

Nemcsakfoci: Óriási siker, páros döntőt játszik Babos a Roland Garroson

Két sima szettben győzte le Babos Tímea és Kristina Mladenovic a belga, fehérorosz kettőst a Roland Garros elődöntőjében.
Nyikes Zoltán 2019. június 7., péntek 14:59
Fotó: www.wtatennis.com
Két sima szettben győzte le Babos Tímea és Kristina Mladenovic a belga, fehérorosz kettőst a Roland Garros elődöntőjében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. június 7., péntek 14:59

Az Elise Mertens, Arina Szabalenka belga, fehérorosz kettőssel találkozott Babos Tímea és Kristina Mladenovic a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokság (Roland Garros) női párosversenyének elődöntőjében péntek délután.

Babosék erősen kezdtek, már az első játékban összejött a brék, a saját adogatásukat pedig magabiztosan hozták, végül duplabrékkel magabiztosan, 6:2-re hozták az első szettet 35 perc alatt. A második szettben sem változott a játék képe, itt is azonnal brékkel nyitott a magyar, francia páros, ezt pedig később kétszer is sikerült megismételni, így 40 perc alatt 6:1-gyel zárták a meccset.

A második helyen kiemelt Babosék vasárnap délelőtt a döntőben küzdhetnek meg a tornagyőzelemért a Ying-Ying Duan, Saisai Zheng kínai duó ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz