Nemcsakfoci: Michael Schumacher a tudatánál van 6 évvel a balesete után

Nagyszerű híreket közölt egy francia lap a Párizsban kezelt Forma 1-es legenda állapotáról.
Dudás Gábor 2019. szeptember 12., csütörtök 13:12
Nagyszerű híreket közölt egy francia lap a Párizsban kezelt Forma 1-es legenda állapotáról.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 12., csütörtök 13:12

Michael Schumachert nemrég egy párizsi kórházba szállították, ahol kísérleti őssejtkezelést kap. A La Parisien francia napilap információi szerint korábbi ferraris csapatfőnöke, Jean Todt is meglátogatta a Hospital Europeen Georges-Pompidou-ban, 45 percet volt bent nála. A látogatást követően nyilatkozott lapnak a kórház egyik alkalmazottja nyilatkozott a pilóta állapotáról.

A dolgózó azt állítja hogy ő is Schumacher ápolói között van, és elmondása szerint a korábbi hétszeres világbajnok Forma 1-es autóvesenyző tudatánál van a az őssejtkezelésnek köszönhetően.

A német ikont a kórház egyik vezető sebésze kezeli, aki az őssejtkezelések specialistája, és a beszámoló szerint már eddig is komoly áttöréseket ért el karrierje során a területen.

A síbalesete óta eltelt bő öt évben a Schumacher-család semmit nem osztott meg az egykori nagyszerű pilóta állapotáról, és a mostani híreket sem kommentálták.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz