Nemcsakfoci: Lemondott a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke

Lemondott a Magyar Vízilabda-szövetség elnöki pozíciójáról Vári Attila – a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető pénteken a közmédiának jelentette be döntését.
Dudás Gábor 2022. október 14., péntek 15:14
Lemondott a Magyar Vízilabda-szövetség elnöki pozíciójáról Vári Attila – a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető pénteken a közmédiának jelentette be döntését.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 14., péntek 15:14

"A mai napon lemondok a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki tisztségéről. A következő időszakban szeretném minden energiámat a nemzeti vízilabda képzési és módszertani központra fordítani, aminek az alapjait a kollégáimmal már régen lefektettük" - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának Vári Attila.

A 46 esztendős Vári arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban jelentős sikerek résztvevői voltak, külön kiemelte az utánpótlásképzésben elért eredményeket, az elmúlt két évben férfi és női vonalon is minden korosztályban szereztek érmet a magyar válogatottak nagy nemzetközi tornákon.

Vári Attila kiemelte, külön köszöni Magyarország kormányának a magyar történelem legnagyobb sportfejlesztési programját, amelynek köszönhetően például számos világeseményt tudtak hazai környezetben megrendezni. Hozzátette, köszönet a szakembereknek, akik nélkül ezeket a sikereket nem érhették volna el, és az összes klubnak, amelyek alappillérei a magyar vízilabda családnak.

"Ezzel a stabilitással és szakmai színvonallal nyugodt szívvel tudom átpasszolni a labdát" - fűzte hozzá Vári Attila.

Vári Attila 2018 szeptemberében Kemény Dénest váltotta az MVLSZ elnöki posztján. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz