Nemcsakfoci: Két újoncot is avathat Märcz Tamás a vízilabda-válogatottban

Két újoncot avathat a magyar férfi vízilabda-válogatott a Málta elleni világliga-selejtezőn.
Csakfoci Admin 2019. március 7., csütörtök 21:43
Két újoncot avathat a magyar férfi vízilabda-válogatott a Málta elleni világliga-selejtezőn.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 7., csütörtök 21:43

Märcz Tamás együttese már csoportelső, így a keddi, idegenbeli találkozó tét nélküli. A szakvezető csütörtökön hirdette ki a keretét, amelybe bekerült Gyárfás Tamás, az Eger balkezese és Várnai Kristóf, a BVSC játékosa is - a szövetség honlapjának tájékoztatása szerint.

A válogatott hétfőn reggel edz a BVSC Uszodában, onnan indul majd a repülőtérre és a keddi meccs után szerdán Bécsen keresztül tér haza.

A magyar válogatott ott lesz az Európa Kupa nyolcas döntőjében, ahonnan a június második felében sorra kerülő belgrádi világliga szuperdöntőre lehet részvételi jogot szerezni. Utóbbi torna győztese elsőként jut kvótához a 2020-as tokiói olimpiára. (MTI)

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Csoma Kristóf (Miskolc), Kardos Gergely (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bedő Krisztián (Miskolc), Gyárfás Tamás (Eger), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Várnai Kristóf (BVSC)

A csoport állása:
1. Magyarország (már továbbjutott) 14 pont, 2. Oroszország 9, 3. Németország 7, 4. Málta 0

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz