Nemcsakfoci: Federer bejelentette, hogy nem indul a Roland Garroson

Roger Federer csütörtökön bejelentette, hogy térdműtétje miatt kihagyja Roland Garrost. A 20-szoros Grand Slam-győztes játékost már meg is műtötték hazájában, Svájcban.
Dudás Gábor 2020. február 20., csütörtök 13:58
Roger Federer csütörtökön bejelentette, hogy térdműtétje miatt kihagyja Roland Garrost. A 20-szoros Grand Slam-győztes játékost már meg is műtötték hazájában, Svájcban.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 20., csütörtök 13:58

Roger Federer saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem indul el a 2020-as év második Grand Slam-tornáján, a francia nyílt teniszbajnokságon sem. A svájci teniszlegenda hosszabb ideje bajlódott a jobb térdével, és most orvosai tanácsára a műtét mellett döntött - ami már le is zajlott Svájcban.

"A jobb térdem egy ideje zavar már. Bíztam benne, hogy elmúlik majd, de egy vizsgálat és a csapatommal folytatott megbeszélés után úgy döntöttem, hogy artroszkópos műtét alá vetem magam Svájcban. A beavatkozás után az orvosok közölték, hogy ez volt a helyes döntés, én pedig nagyon bízom a teljes felépülésben.

Az operáció miatt sajnos Dubaiban, Indian Wellsben, Bogotában és Miamiban sem indulhatok és kihagyom a Roland Garrost is.

Hálás vagyok mindenki támogatásáért, és alig várom már, hogy ismét pályára léphessek. Találkozunk a füvön!" - írta közösségi oldalán Federer.

A svájci klasszis 2009-ben megnyerte a Roland Garrost, a múlt hónapban, az Australian Openen pedig az elődöntőig jutott. A volt világelső 2017-ben és 2018-ban a teljes salakos idényt kihagyta, tavaly pedig mindössze két tornán indult, mielőtt pályára lépett volna Párizsban. Az idei francia nyílt teniszbajnokság május 24-én kezdődik majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz