Nemcsakfoci: Egy korszak véget ér, visszavonul Roger Federer

41 évesen befejezi profi pályafutását a tenisz valaha volt egyik legnagyobb csillaga, Roger Federer, aki jövő héten játszik utoljára versenyszerűen.
Budai László 2022. szeptember 15., csütörtök 15:52
41 évesen befejezi profi pályafutását a tenisz valaha volt egyik legnagyobb csillaga, Roger Federer, aki jövő héten játszik utoljára versenyszerűen.
Szerző: Budai László 2022. szeptember 15., csütörtök 15:52

A teniszsport valaha volt egyik legnagyobb alakja, a 20-szoros Grand Slam-győztes Roger Federer az Instagramon közzétett érzelmes búcsúlevelében jelentette be visszavonulását. A svájci klasszis többek között arról ír, hogy az elmúlt három év sérülései, műtétjei, valamint az a tény, hogy már 41 éves ráébresztették arra, hogy itt az idő a befejezéshez.

Federer persze kiemeli, hogy a jövőben is teniszezik majd, csak nem ATP- vagy Grand Slam-versenyeken a szurkolók sokasága előtt. Federer utoljára jövő héten, Londonban a Laver-kupán játszik versenyszerűen.

Minden idők egyik legjobbja köszönetet mond a szurkolóinak, családjának, szponzorainak és nagy vetélytársainak, amiért egy ilyen fantasztikus karrierhez segítették.

Szeretlek, és sosem hagylak el

- üzeni szeretett sportágának a levél utolsó sorában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Roger Federer (@rogerfederer) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz