Nemcsakfoci: Benedek Tibor teljesen felhagy a vízilabdával

Benedek Tibor visszavonul: a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az élvonalbeli UVSE edzője hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy minden, a vízilabdával kapcsolatos tevékenységgel.
Dudás Gábor 2020. május 4., hétfő 9:45
Benedek Tibor visszavonul: a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az élvonalbeli UVSE edzője hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy minden, a vízilabdával kapcsolatos tevékenységgel.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 4., hétfő 9:45

Benedek Tibor, az uvse.hu oldalán megjelent közleménye:

"Május 1-i dátummal visszavonulok minden vízilabdával kapcsolatos tevékenységtől és a következő években kizárólag szurkolóként veszek részt a hazai vízilabda életében és az UVSE további szakmai munkájában.

Ezúton szeretném megköszönni az Egyesületben eltöltött három és fél évet, mely idő alatt rengeteg szeretetet, támogatást és bizalmat kaptam az Egyesület vezetőitől, elsősorban Lovas Pétert elnöktől és munkatársaimtól.

Külön köszönet minden fiatal sportolónak, akiket taníthattam vagy szerencsés esetben a mesterük lehettem. Szerettem Mester lenni, megkaptam tőle szinte ugyanazt az örömet, mint játékosként és büszke vagyok a csapatra amelyikkel másfél szezont együtt dolgoztam. Összességében elmondhatom, hogy Szövetségi kapitányként és utánpótlás edzőként is mindent megkaptam, amit megkaphattam, sajnos mindent nem nyerhettem meg, de nem akarok telhetetlennek látszani.

Jelen közleményen kívül semmilyen nyilatkozatot nem kívánok tenni, döntésem oka kizárólag magánjellegű.

Örömömre szolgál, hogy helyemet remek szakember veszi át, akinek nyugodt szívvel adom át a még hátralévő hónapokra a felnőtt csapat irányítását és akinek a személyéről hamarosan tájékoztatjuk a vízilabda barátait.

Benedek Tibor"

Benedek 2012-ben fejezte be rendkívül sikeres játékospályafutását, 2013 és 2016 között pedig a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya volt, amellyel 2013-ban világbajnoki címet szerzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz