Nemcsakfoci: Benedek Tibor teljesen felhagy a vízilabdával

Benedek Tibor visszavonul: a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az élvonalbeli UVSE edzője hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy minden, a vízilabdával kapcsolatos tevékenységgel.
Dudás Gábor 2020. május 4., hétfő 9:45
Benedek Tibor visszavonul: a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az élvonalbeli UVSE edzője hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy minden, a vízilabdával kapcsolatos tevékenységgel.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 4., hétfő 9:45

Benedek Tibor, az uvse.hu oldalán megjelent közleménye:

"Május 1-i dátummal visszavonulok minden vízilabdával kapcsolatos tevékenységtől és a következő években kizárólag szurkolóként veszek részt a hazai vízilabda életében és az UVSE további szakmai munkájában.

Ezúton szeretném megköszönni az Egyesületben eltöltött három és fél évet, mely idő alatt rengeteg szeretetet, támogatást és bizalmat kaptam az Egyesület vezetőitől, elsősorban Lovas Pétert elnöktől és munkatársaimtól.

Külön köszönet minden fiatal sportolónak, akiket taníthattam vagy szerencsés esetben a mesterük lehettem. Szerettem Mester lenni, megkaptam tőle szinte ugyanazt az örömet, mint játékosként és büszke vagyok a csapatra amelyikkel másfél szezont együtt dolgoztam. Összességében elmondhatom, hogy Szövetségi kapitányként és utánpótlás edzőként is mindent megkaptam, amit megkaphattam, sajnos mindent nem nyerhettem meg, de nem akarok telhetetlennek látszani.

Jelen közleményen kívül semmilyen nyilatkozatot nem kívánok tenni, döntésem oka kizárólag magánjellegű.

Örömömre szolgál, hogy helyemet remek szakember veszi át, akinek nyugodt szívvel adom át a még hátralévő hónapokra a felnőtt csapat irányítását és akinek a személyéről hamarosan tájékoztatjuk a vízilabda barátait.

Benedek Tibor"

Benedek 2012-ben fejezte be rendkívül sikeres játékospályafutását, 2013 és 2016 között pedig a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya volt, amellyel 2013-ban világbajnoki címet szerzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Mezőkövesd
Új igazolás
Szerződtették a román-magyar kettős állampolgárságú középpályást, Krausz Raul-Zorant. A 28 éves játékos az előző idényt Pécsen töltötte, de megfordult már Siófokon és Kazincbarcikán is.
Tovább az összes átigazoláshoz