Nemcsakfoci: A járvány után sem játszhat az NBA egyik legnagyobb sztárja

Kevin Durant, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets sztárja akkor sem lép pályára a mostani idényben, ha az folytatódik.
Dudás Gábor 2020. május 10., vasárnap 20:13
Kevin Durant, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets sztárja akkor sem lép pályára a mostani idényben, ha az folytatódik.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 10., vasárnap 20:13

Adrian Wojnarowski, az ESPN szakírója vasárnapi műsorában azt mondta, a Nets a jelenleg a koronavírus-járvány miatt szünetelő bajnokságban nem kockáztatja meg tavaly szerződtetett, ám Achilles-ín-szakadása miatt az előző nagydöntő óta harcképtelen Durant játékát, aki ráadásul korábban szintén elkapta a koronavírust.

A 31 éves, négyszeres pontkirály kosarasnak még a Golden State Warriors színeiben szakadt el a jobb Achilles-ina, a csapat általános igazgatója, Sean Marks ugyanakkor korábban azt mondta, ha Durant úgy érzi, felépült, számítanak rá a folytatásban. A játékos tavaly négyéves, 164 millió dolláros szerződést írt alá a New York-i klubbal, amelyben még egyetlen mérkőzésen sem szerepelt.

Az NBA március 11. óta szünetel, a játékosok egy része péntektől edzhet ismét csapatuk csarnokában, egyelőre limitált létszámban. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz