Fotó: www.ztefc.hu/Szekeres Péter

Eldőlt: Az Újpest most Budapesttől 230 km-re játssza a hazai meccsét

Honlapunk információi szerint Kaposvár helyett egy másik NB I-es csapat stadionjában fogadja az Újpest a Puskás Akadémiát.
Nyikes Zoltán 2020. február 24., hétfő 22:35
Fotó: www.ztefc.hu/Szekeres Péter
Honlapunk információi szerint Kaposvár helyett egy másik NB I-es csapat stadionjában fogadja az Újpest a Puskás Akadémiát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 24., hétfő 22:35

Mint ismert, hetek óta nem tud a Szusza Ferenc Stadionban játszani az Újpest FC, miután a gyepszőnyeg nem megfelelő a játékra, ezért az MLSZ nem engedélyezte a mérkőzések rendezését a Megyeri úton, amíg a hiányosságokat fel nem számolják.

A klub ezt követően Budapesttől 175 kilométerre, a szegedi Szent Gellért Fórumban fogadta a MOL Fehérvár FC-t a Magyar Kupában, majd a Kaposvár elleni bajnoki pályaválasztói jogát a múlt héten felcserélte, így a Megyeri Út helyett a Rákóczi FC stadionjában játszották le a találkozót. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, felmerült annak a lehetősége, hogy a Puskás Akadémia elleni, február 29-re kisorsolt bajnokit is Kaposváron játszanák le, ám az ott szerzett negatív tapasztalatok miatt hétfőn jött a fordulat és a negyedik kerületiek kérvényezték, hogy más helyszínen játszhassanak.

A csakfoci.hu információi szerint az újpesti vezetőknek sikerült más opciót találniuk, úgy tudjuk,

hogy nagy valószínűség szerint az Újpest–Puskás Akadémia találkozót Budapesttől 230 km-re, a Zalaegerszeg stadionjában játszhatják le.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz