Fotó: ztefc.hu

ZTE: A legnagyobb riválistól igazoltak korábbi utánpótlás-válogatott játékost, bosnyák hátvéd is érkezett - hivatalos

A hévízi és szombathelyi nevelésű Nyíri Vince, valamint a 26 éves bosnyák balhátvéd, Marko Cubrilo is Zalaegerszegen folytatja pályafutását.
Nyikes Zoltán 2024. június 27., csütörtök 18:11
Fotó: ztefc.hu
A hévízi és szombathelyi nevelésű Nyíri Vince, valamint a 26 éves bosnyák balhátvéd, Marko Cubrilo is Zalaegerszegen folytatja pályafutását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 27., csütörtök 18:11

A Szombathelyi Haladás csapatától érkezett Zalaegerszegre a 23 éves hátvéd, Nyíri Vince, aki az Illés Akadémián nevelkedett, ahonnan 2019-ben a másodosztályú Doroghoz igazolt. Az ott töltött időszak alatt 81 tétmeccsen három gólt és egy gólt jegyezhettek a neve mellé.

A jobbhátvéd 2022-ben visszatért a Haladáshoz, ahol az előző két idényben összesen 61 másodosztályú találkozón lépett pályára. Nyíri korábban az U16-os és az U17-es magyar válogatottba is rendre meghívót kapott.

Nem sokkal később érkezett az újabb bejelentés: a 26 éves bosnyák balhátvéd, Marko Cubrilo is a ZTE játékosa lett. A balszélsőként is bevethető labdarúgó a bosnyák élvonalbeli FK Igman Konjic csapatától érkezett, ahol az előző idényben alapember volt, 30 meccsen kapott lehetőséget. A hátvéddel 1+1 éves szerződést kötött a klub.

Az eddigi nyár során Gundel-Takács Bence és Csonka András Budafokról, Kiss Bence Kecskemétről - kölcsön után végleg -, Stefanos Evangelou Eszékről - kölcsön után végleg -, Várkonyi Bence az MTK-tól - kölcsön után végleg -, illetve Bakti Balázs érkezett a Puskás Akadémiától a ZTE-hez.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Megvan, mennyi pénzt kerestek a játékosok a kijutás és az Eb-csoportkör során
Összesen 10,25 millió eurót keresett az MLSZ az Eb-selejtező kezdetétől a németországi torna csoportköréig, ennek az egyharmadát osztják szét a játékosok és a szakmai stáb között differenciáltan.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz