Zseniális videó: így tudta meg a magyar válogatott újonca, hogy Rossi behívja őt

Nagy éljenzéssel fogadták a társak, hogy a csapat védője, Szalai Gábor is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól.
Budai László 2023. május 24., szerda 9:23
Nagy éljenzéssel fogadták a társak, hogy a csapat védője, Szalai Gábor is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól.
Szerző: Budai László 2023. május 24., szerda 9:23

Zseniális videót osztott meg a Kecskemét Facebook-oldala. A lila-fehérek játékosai kedden, az öltözőben együtt nézték Marco Rossi válogatott kerethirdetését, amelyen az is kiderült, hogy a csapat védője, Szalai Gábor is készülhet a Montenegró és Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. Szalai Gábor nevének kimondása után nagy éljenzés kezdődött.

A Kecskeméti TE videója

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz