Fotó: Instagram

Vincze Ottó búcsúja Lendvaitól: “Miki, miért tetted?"

Így búcsúzott el barátjától a korábbi válogatott labdarúgó, Vincze Ottó.
Csakfoci.hu 2023. február 20., hétfő 16:07
Fotó: Instagram
Így búcsúzott el barátjától a korábbi válogatott labdarúgó, Vincze Ottó.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 20., hétfő 16:07

Hétfőn érkezett a megrázó hír, hogy negyvenhét esztendősen, tragikus hirtelenséggel elhunyt a korábbi 23-szoros válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós.

Halálának körülményeiről egyelőre keveset tudni, de futballberkekben terjedő hírek szerint öngyilkosságot követett el, erre utal korábbi csapattársa, Vincze Ottó bejegyzése is, aki azt kérdezte: "Miki, miért tetted? Mindig erősnek mutattad magad..."

Vincze így folytatta a búcsúzkodást barátjától: "12 éves korunkban találkoztunk először. Szobatársam voltál mindenhol. Egy harcos voltál. A szívem összetört ma😥😥😥 Miki drága BARÁTOM, Isten Veled!"

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VinczeO (@vinczeo7) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz