Fotó: korkep.sk

Videó: Szívszorító, ahogy a DAC-szurkolók Kalmártól búcsúztak - sírva köszönt el a játékos

Megható meglepetésben volt része a Dunaszerdahelyt hat és fél év után elhagyó Kalmár Zsoltnak, akit nagy szeretettel búcsúztattak a DAC-drukkerek.
Budai László 2023. augusztus 16., szerda 12:50
Fotó: korkep.sk
Megható meglepetésben volt része a Dunaszerdahelyt hat és fél év után elhagyó Kalmár Zsoltnak, akit nagy szeretettel búcsúztattak a DAC-drukkerek.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 16., szerda 12:50

Sűrű díszsorfal fogadta a Balony község sportpályája felé vezető úton autójával lassan begördülő Kalmár Zsoltot és családját, akik sárga-kék zászlóerdő, füstbombák, fáklyák között érkeztek meg a játékos búcsúeseményére.

Nehéz megszólalnom. Több mint 6 évet töltöttem itt veletek és tényleg nagyszerű szeretetet kaptam tőletek. Ha jó, ha rossz volt, mindig mellettem voltatok. Nehéz itt hagyni ezt a tábort, a szurkolókat, titeket. Nagyon szépen köszönöm, remélem, még találkozni fogunk a jövőben

- mondta a DAC-tól Fehérvárra igazoló támadó, akinek a Nélküled című dalt is elénekelték, a labdarúgó pedig elérzékenyülten köszönte meg a drukkerek szeretetét.


Fotó: korkep.sk

További fotók és videók a korkep.sk cikkében

Kalmár klubváltásáról Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa is beszélt a csakfoci.hu-nak adott szerdai interjújában, ezt alább olvashatjátok.

Olvastad már?
Exkluzív interjú Világi Oszkárral: "Ha csak magyar játékosokra támaszkodunk, nehezen tudnánk összehozni egy feljutásra esélyes ETO-t"
Háromból három győzelemmel rajtolt az NB II-ben az ETO, így szinte azonnal bejelentkezett a feljutásra. Világi Oszkár, aki a DAC mellett a győri klub tulajdonosa is, beszélt a kezdeti nehézségekről, arról, mit kellett először meglépni és elmondta azt is, hogy Szlovákiában vagy Magyarországon nehezebb-e a "semmiből" felépíteni egy klubot. Világi szerint a DAC egy hátrányos helyzetű egyesület, ugyanakkor az ETO egy népszerű csapat, csak újra vonzóvá kell tenni. Mindent annak rendelnek alá, hogy már jövőre NB I-es legyen az ETO, de ha nem jön össze, van B-opció.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Távozó
Távozott a DVSC-től Stefan Loncar. A 28 éves montenegrói középpályás 2023 januárjában érkezett a Lokihoz, az elmúlt másfél évben 48 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. (dvsc.hu)
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Tovább az összes átigazoláshoz