Fotó: vasasfc.hu

Vasas: Novothny megfelelő ajánlat esetén távozhat, egy játékost NB II-es csapatnak adtak kölcsön

Balajti és Ihrig-Farkas távozott, Novothny és Szivacski megfelelő ajánlat esetén távozhat a Vasastól.
Póczik Dávid 2024. február 1., csütörtök 8:32
Fotó: vasasfc.hu
Balajti és Ihrig-Farkas távozott, Novothny és Szivacski megfelelő ajánlat esetén távozhat a Vasastól.
Szerző: Póczik Dávid 2024. február 1., csütörtök 8:32

Az NB II-es Vasas a klub hivatalos honlapján tájékoztatott a csapat sérültjeiről, és a keretet érintő változásokról.

Novothny Soma az első csapattal készül, azonban a támadó megfelelő ajánlat esetén távozhat Angyalföldről. Akárcsak a szakmai stáb döntése értelmében az NB III-as együtteshez irányított Szivacski Donát, aki a legutóbbi hétvégén a klub engedélyével Mezőkövesden szerepelt próbajátékon.

A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Balajti Ádám kérte nyáron lejáró szerződése felbontását, ez közös megegyezéssel megtörtént, így szabadon igazolható, míg Ihrig-Farkas Sebestyén fél évre kölcsönben a BVSC együtteséhez került. Emellett Kapornai Bertalan kölcsönadásáról is zajlanak az egyeztetések.

A sérültekről is tájékoztatott a klub: Berecz Zsombor a törökországi edzőtábor előtt szenvedett vádlisérülést, jelenleg rehabilitációját végzi. Litauszki Róbert részleges vádli izomszakadást szenvedett az edzőtáborban, ahogyan Bakti Balázs is, mindketten egyénileg készülnek. Holender Filip, Vida Máté és Tóth Milán kisebb sérüléséből felépülve már teljes értékű edzésmunkát végeznek, Faragó Bálint viszont a jelek szerint ismét súlyos térdsérülést szenvedett, vele kapcsolatban a későbbiekben ad tájékoztatást a Vasas.

Olvastad már?
Váratlan húzás Diósgyőrben: Három nappal a tavaszi rajt előtt kirúgták Kuznyecovot
Kuznyecov Szergej távozik Diósgyőrből, a csapatot Debrecenben Simon Miklós a DVTK LSA szakmai igazgatója irányítja az OTP Bank Liga 18. fordulójában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz