Fotó: vasasfc.hu

Vasas: Hosszú időre kidőlt a 23-szoros válogatott középpályás - sok a sérült játékos a csapatnál

Pátkai Máté elülső keresztszalagszakadást szenvedett, de rajta kívül is több fontos sérültje van Kondás Elemér vezetőedzőnek.
admin 2023. január 19., csütörtök 21:48
Fotó: vasasfc.hu
Pátkai Máté elülső keresztszalagszakadást szenvedett, de rajta kívül is több fontos sérültje van Kondás Elemér vezetőedzőnek.
Szerző: admin 2023. január 19., csütörtök 21:48

Nincs könnyű dolga Kondás Elemér vezetőedzőnek, hiszen több fontos játékosára sem számíthat a közeljövőben - derül ki a Vasas hivatalos oldalának sérültjelentéséből.

A 23-szoros magyar válogatott Pátkai Máté jobb térde a törökországi edzőtáborban sérült meg, egy rossz mozdulatot követően az Austria Wien elleni találkozó 18. percében a középpályást le kellett cserélni, a játékot nem tudta folytatni. A 34 éves játékos azóta alapos kivizsgálásokon vett részt, a diagnózis elülső keresztszalagszakadás, a játékosra így tehát műtét és több hónapos kihagyás vár.

Jova Levente a Ceské Budejovice elleni összecsapáson sérült meg. Az ultrahangos vizsgálat alapján kiderült, hogy a kapus combhajlító izma meghúzódott, ezért kezelések várnak rá, rehabilitációja előre láthatólag néhány hetet vesz majd igénybe.

Litauszki Róbert szintén mérkőzésen szenvedett sérülést, a pontos diagnózis felállításához az elsődleges ultrahang után azonban további képalkotó vizsgálatok szükségesek. Silye Erik talpsérülése miatt nem tartott a csapattal az edzőtáborba, rehabilitációja zajlik, visszatéréséhez kontroll MRI-vizsgálat szükséges.

Faragó Bálint és Vida Máté műtét utáni rehabilitációja zajlik, jelenleg gyógytornán vesznek részt és kezeléseket kapnak, a folyamat előreláthatólag több hónapot vesz igénybe.

Olvastad már?
NB I: A Fradi bejelentette első téli igazolását - hivatalos
A Slovan 8-szoros surinemae-i válogatott védője, Myenty Abena aláírta szerződését a zöld-fehérekkel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz