Fotó: mlsz.hu

Váratlanul dobta a mély vízbe Rossi a Kecskemét játékosát, de bejött: "Meg szeretném tartani a helyem a válogatottban"

Horváth Krisztofer azt is elmondta, mit kapott Kecskeméten, ami egészen a nemzeti tizenegyig repítette.
Budai László 2023. szeptember 11., hétfő 18:30
Fotó: mlsz.hu
Horváth Krisztofer azt is elmondta, mit kapott Kecskeméten, ami egészen a nemzeti tizenegyig repítette.
Szerző: Budai László 2023. szeptember 11., hétfő 18:30

A csehek elleni felkészülési mérkőzés 72. percében debütált a válogatottban Horváth Krisztofer, a Kecskemét 21 éves játékosa, aki klubja hivatalos honlapjának beszélt arról, mi segítette őt a lila-fehéreknél ahhoz, hogy egészen a nemzeti csapatig eljusson.

- A klubvezetés, a szakmai stáb és Szabó István is látta bennem a lehetőséget, bizalmat szavaztak nekem azonnal, és minden követ megmozgattak, hogy megszerezzenek. Ez mindenképpen jó hatással volt a játékomra. Bennem is nagy bizonyítási vágy dolgozott, hiszen meg akartam mutatni, hogy mi van bennem.

Sokat jelent számomra ez a bizalom, főleg azok után, hogy nyáron is mindent megtett azért a klub, hogy maradhassak. Ezt ebben az idényben is meg akarom hálálni, már csak azért is, mert meg szeretném tartani a helyem a válogatottban.

Horváth Krisztofer válogatottbeli élményeiről is beszélt.

- Rövid időnk volt, az edzések mellett a videózások töltötték még ki az időnket inkább. Arról nem beszéltünk külön (Marco Rossival - a szerk.), hogy mekkora szerepet fog nekem szánni, meccs közben született meg a döntés. Nem utalt rá meccs előtt se, hogy be fogok állni. Örülök viszont, hogy így döntött. Nagy élmény volt telt ház előtt játszani a Puskás Arénában, ilyen kitűnő csapattársakkal, ilyen jó hangulatot varázsoló magyar szurkolótábor előtt. Ez még több motivációt ad nekem a mindennapi munkához majd, hiszen szeretnék még hasonlóan szép pillanatokat átélni válogatott mezben. Szép élményeken vagyok túl tehát a válogatottnál, de az összetartásnak vége, egy fejezet lezárult, csak előre szabad már tekintenem. Most a KTE-re koncentrálok, pénteken kupameccs vár ránk Soroksáron, legközelebb ott kell bizonyítanom, hogy később is számítson rám a kapitány. Tisztában vagyok vele, hogy sok munka vár még rám.

Olvastad már?
Ámulnak és bámulnak a Liverpool-szurkolók, milyen passzt adott Szoboszlai a magyar válogatottban - videó
Felkapták külföldön egy parádés indítást Szoboszlaitól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz