Fotó: mlsz.hu

Váratlan: Gera segítője játékosként is visszatérhet a pályára

A 2019-ben visszavonult, 12-szeres magyar válogatott játékos az osztrák hatodosztályban futballozhat újra.
Budai László 2024. február 13., kedd 9:47
Fotó: mlsz.hu
A 2019-ben visszavonult, 12-szeres magyar válogatott játékos az osztrák hatodosztályban futballozhat újra.
Szerző: Budai László 2024. február 13., kedd 9:47

Meglepő igazolást jelentett be az osztrák hatodosztályban szereplő Podersdorf csapata, amely az átigazolási időszak hajrájában megszerezte a magyar válogatottban korábban 12 alkalommal is pályára lépett, az elmúlt években azonban már edzőként tevékenykedő Csizmadia Csabát - írja az osztrák BVZ.

Azt a lap is megjegyzi, hogy kérdéses, Csizmadia milyen sűrűn tud majd csapata rendelkezésére állni, hiszen az U21-es magyar válogatott másodedzőjeként dolgozik. Ezért a hírek szerint csak tartalékként számítanak rá, aki akkor ugorhat be, ha "nagyon szűkössé válik a keret".

- Ő is Győr környékén él, akárcsak a többi légiósom, akik felhívták a figyelmemet rá. Azonnal beszéltem az elnökünkkel és gyorsan meg is egyeztünk - mesélte a lapnak Franz Ziniel edző.

Csizmadia korábban a Mattersburg és a Floridsdorfer játékosaként is szerepelt Ausztriában, hazánkban megjárta többek között a Kecskemétet, a Fehérvárt és az FTC-t, de volt az olasz Grosetto és a horvát Slaven Belupo labdarúgója is. Profi pályafutását Budafokon fejezte be 2019-ben, ott edzőként is dolgozott, míg legutóbb a Gyirmótot irányította.

Olvastad már?
Gulácsi véd majd a Real ellen a BL-ben: "Szenvedéllyel és nagy intenzitással jó helyzetbe kell hozni magunkat"
A magyar válogatott kapus arról is beszélt, kikre kell majd a leginkább odafigyelniük.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz