Fotó: kisvardafc.hu

Valóságos rémálom lett a Fradi hétvégi bajnokijából: Besic súlyos sérülésén túl is komoly áldozatokat hozott a meccs

Nemcsak a ferencvárosi Muhamed Besic, de a kisvárdai Czérna Erik és Aleksandar Jovicic is súlyos sérülést szenvedett a szombati bajnokin. Előbbi hetekre, utóbbi több hónapra kidőlt.
Budai László 2023. február 14., kedd 15:46
Fotó: kisvardafc.hu
Nemcsak a ferencvárosi Muhamed Besic, de a kisvárdai Czérna Erik és Aleksandar Jovicic is súlyos sérülést szenvedett a szombati bajnokin. Előbbi hetekre, utóbbi több hónapra kidőlt.
Szerző: Budai László 2023. február 14., kedd 15:46

Amint arról bosnyák lapértesülésekre hivatkozva beszámoltunk, komoly sérülést szenvedett Muhamed Besic a Ferencváros szombati, Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésén, mint kiderült, az első félidőben kényszerűség miatt lecserélt futballistának elszakadt a keresztszalagja a jobb térdében. Sajnos azonban rajta kívül is hozott áldozatokat a találkozó.

A Kisvárda hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a szünetben combizomhúzódás gyanújával lecserélt Czérna Erik esetében az azóta elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a 19 éves játékosnak beszakadt a combizma, így hetekig nem léphet pályára.

Tőle is rosszabbul járt Alaksandar Jovicic, aki a meccs hajrájában szenvedett vállsérülést, és bár végigjátszotta találkozót, a szombat este elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy elszakadt a szalag a vállában. A Besichez hasonlóan szintén bosnyák Jovicicre így ugyancsak több hónapos kihagyás vár, reális esély arra mutatkozik, hogy a bajnoki hajrában lesz újra bevethető a Kisvárdában.

A szabolcsi klub nemcsak saját játékosainak, de természetesen az ellenfél labdarúgójának, Besicnek is mielőbbi felépülést kívánt.

Olvastad már?
Új csapatot keres Rossi sérült alapembere: "Valakinek ki kell vásárolnia a szerződésemből " - az első Eb-selejtezőkön nem játszhat majd
Sűrű időszak elé néz Callum Styles, aki mielőbb, akár már az április 9-i hétvégére visszatérne sérüléséből, nyáron pedig reméli, hogy valamelyik érdeklődő klub kivásárolja őt a szerződéséből.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz