Szófia helyett Budapesten lehet a magyar-bolgár pótselejtező - ettől tart a Ludogorec-tulaj

A bolgár szövetségben is vezető tisztséget betöltő Kiril Domuschiev szerint elveheti az UEFA a rendezési jogot hazájától, ha nem járnak sikerrel a VAR-rendszer telepítésével.
Dudás Gábor 2019. december 13., péntek 17:55
A bolgár szövetségben is vezető tisztséget betöltő Kiril Domuschiev szerint elveheti az UEFA a rendezési jogot hazájától, ha nem járnak sikerrel a VAR-rendszer telepítésével.
Szerző: Dudás Gábor 2019. december 13., péntek 17:55

Mint ismeretes, a márciusra kiírt bolgár-magyar Eb- és Nemzetek Ligája-pótselejtezőn már a VAR, azaz videóbírós rendszert is használni kellene az UEFA előírása szerint, és épp ez lehet a bolgárok házigazda-szerepének veszte Kiril Domuschiev, a Ludogorec tulajdonosa - és a bolgár szövetség végrehajtó bizottságának tagja - szerint, aki attól tart, hogy az európai szövetség elveheti a mérkőzés rendezési jogát Bulgáriától és Szófiától, így a találkozóra Budapesten kerülhet majd sor.

Az üzletember, a Ferencváros elleni Európa Liga-csoportmérkőzés (1-1) után elmondott aggódó szavait Metodi Shumanov bolgár újságíró tette közzé.

"Az UEFA illetékesei aggódnak amiatt, hogy nem tudjuk megfelelően megvalósítani a VAR-rendszer alkalmazását a jövő tavaszi, Magyarország elleni Nemzetek Ligája-playoff elődöntőre. Ha ez így lesz, Magyarországon kell majd játszanunk" – nyilatkozta a bolgár milliárdos, az UEFA viszont hivatalosan még nem tett közzé semmit ennek kapcsán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz