Leekens beajánlotta Dzsudzsákot a török ötödik helyezettnek - sajtóhír

Georges Leekens korábbi klubjának, a Trabzonspornak ajánlotta a magyar válogatott játékosát, Dzsudzsák Balázst.
Budai László 2018. június 26., kedd 12:38
Georges Leekens korábbi klubjának, a Trabzonspornak ajánlotta a magyar válogatott játékosát, Dzsudzsák Balázst.
Szerző: Budai László 2018. június 26., kedd 12:38

Több török lap egybehangzó értesülése szerint Georges Leekens a török élvonal ötödik helyén zárt Trabzonspornak a figyelmébe ajánlotta a magyar válogatott szélsőjét, Dzsudzsák Balázst. A magyar nemzeti csapat éléről menesztett belga edző még az 1992/93-as szezonban volt a Trabzonspor trénere, és a jelek szerint továbbra is tartja a kapcsolatot az egyesülettel.

A törökök úgy tudják, Leekens felhívta a Trabzonspor figyelmét Dzsudzsákra, akinek lejárt a szerződése az al-Vahdánál, így szabadon igazolható. Ráadásul korábban játszott már Törökországban, igaz, a Bursasporral nem szerepelt túl sikeresen, és egy szezon után távozott.

Érdekesség, hogy a Trabzonsporral kapcsolatban nemrégiben egy másik magyart, Koman Vladimirt is szóba hoztak.

Olvastad már?
A török élvonal ötödikje 36-szoros magyar válogatott játékost nézett ki
Lapértesülések szerint a Trabzonspor új edzője Koman Vladimirrel akar erősíteni. A magyar válogatott játékos ingyen igazolható.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz