Állítják: Ilyen lesz a magyar válogatott új meze - fotók

Hullámos-csíkos minta is kerülhet a magyar nemzeti csapat új mezére a kint megjelent képek alapján.
Dudás Gábor 2019. november 7., csütörtök 11:19
Hullámos-csíkos minta is kerülhet a magyar nemzeti csapat új mezére a kint megjelent képek alapján.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 7., csütörtök 11:19

A mezek világában sokszor jól értesültnek bizonyolú footyheadlines.com tett közzé több képet a magyar válogatott állítólagos új hazai mezéről.

A kovetkező két évben használatos, ezúttal is meggypiros, ám hullámos-csíkozott elemeket is tartalmazó dresszt hivatalosan csak a jövő héten mutatják majd be Budapesten, így egyelőre ennek megfelelően kell értékelni a látottakat, egyelőre nem biztos, hogy valóban így fog kinézni majd felszerelés.

Annyi bizonyos, hogy az új nemzeti mezben játszhat majd Marco Rossi csapata már a november 15-i, Uruguay elleni stadionavató mérkőzésen is a Puskás Arénában, illetve ezt viselhetné akkor is, ha kijutna a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra is.

Olvastad már?
Válogatott: Kádár nem játszik a sorsdöntő Eb-selejtezőn – őt hívta be helyette Rossi
Nincs esély arra, hogy a Dinamo Kijev védője felépüljön az összetartásig, így egy másik légióst hívott be helyére a kapitány.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz