Eldőlt: Leekens távozik a magyar válogatottól

A csakfoci.hu információi szerint megszületett a döntés Georges Leekens jövőjéről, amit a következő 10 napban hivatalosan is bejelenthet a labdarúgó szövetség.
Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 18:18
A csakfoci.hu információi szerint megszületett a döntés Georges Leekens jövőjéről, amit a következő 10 napban hivatalosan is bejelenthet a labdarúgó szövetség.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 18:18

Honlapunk a hétfői nap folyamán több egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy eldőlt Georges Leekens sorsa: értesüléseink szerint távozik a magyar válogatott éléről a szövetségi kapitány.

Úgy tudjuk, az MLSZ-ben már meghozták az elvi döntést: ha nem merül fel olyan váratlan és az előzetes döntést "ellehetetlenítő" körülmény, amely az elválást megnehezítené, akkor a kapitányt biztosan menesztik. A döntést a következő 10 napban hivatalosan is bejelentheti a labdarúgó szövetség.

A rutinos belga szakember négy felkészülési mérkőzésen irányította a magyar csapatot, egy döntetlent értünk el (Fehéroroszország ellen) vele, míg Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától kikaptunk.

A Nemzetek Ligájának így jelen állás szerint biztosan új kapitánnyal megy neki a magyar válogatott. Korábban a sajtóhírekben több alkalommal is Marco Rossi szerepelt lehetséges utódként, ő a napokban nyilatkozott is az esetleges felkérésről.

FRISS: Az MLSZ ma egyeztetett Rossival a végső részletekről – sajtóhír

További exkluzív hírekért kövesd Facebook-oldalunkat!

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz