Eldőlt: Leekens távozik a magyar válogatottól

A csakfoci.hu információi szerint megszületett a döntés Georges Leekens jövőjéről, amit a következő 10 napban hivatalosan is bejelenthet a labdarúgó szövetség.
Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 18:18
A csakfoci.hu információi szerint megszületett a döntés Georges Leekens jövőjéről, amit a következő 10 napban hivatalosan is bejelenthet a labdarúgó szövetség.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 18:18

Honlapunk a hétfői nap folyamán több egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy eldőlt Georges Leekens sorsa: értesüléseink szerint távozik a magyar válogatott éléről a szövetségi kapitány.

Úgy tudjuk, az MLSZ-ben már meghozták az elvi döntést: ha nem merül fel olyan váratlan és az előzetes döntést "ellehetetlenítő" körülmény, amely az elválást megnehezítené, akkor a kapitányt biztosan menesztik. A döntést a következő 10 napban hivatalosan is bejelentheti a labdarúgó szövetség.

A rutinos belga szakember négy felkészülési mérkőzésen irányította a magyar csapatot, egy döntetlent értünk el (Fehéroroszország ellen) vele, míg Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától kikaptunk.

A Nemzetek Ligájának így jelen állás szerint biztosan új kapitánnyal megy neki a magyar válogatott. Korábban a sajtóhírekben több alkalommal is Marco Rossi szerepelt lehetséges utódként, ő a napokban nyilatkozott is az esetleges felkérésről.

FRISS: Az MLSZ ma egyeztetett Rossival a végső részletekről – sajtóhír

További exkluzív hírekért kövesd Facebook-oldalunkat!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz