EB2020: Telt ház lesz a magyar-horvát selejtezőn – hivatalos

Telt házas lesz a március 24-i Magyarország-Horvátország Európa-bajnoki selejtező a Groupama Arénában, kedd délelőttre minden jegy elkelt a találkozóra.
Csakfoci Admin 2019. február 19., kedd 10:53
Telt házas lesz a március 24-i Magyarország-Horvátország Európa-bajnoki selejtező a Groupama Arénában, kedd délelőttre minden jegy elkelt a találkozóra.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 19., kedd 10:53

Négy nappal a jegyárusítás kezdete után elfogytak a belépők a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság első itthoni selejtezőjére, a vb-ezüstérmes horvátok elleni március 24-i (18.00) találkozóra.

A jegyeket február 15-től elsőként a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatták meg, egységesen 20 százalékos kedvezménnyel, majd február 18-tól mindenki előtt megnyílt a vásárlás lehetősége. Az SZK-tagok nagy számban éltek az elővásárlási lehetőséggel, az első három napban közel 6000 jegyet vásároltak meg (ebből több mint 90 százalékot online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon), majd hétfőn csatlakoztak hozzájuk az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolók is – közölte az mlsz.hu.

Kedd délelőttre az összes jegy elfogyott a mérkőzésre, így március 24-én telt ház előtt futhat ki a Groupama Aréna gyepére a magyar és a horvát válogatott.

A hazai Eb-selejtezőkre kedvezményes árú bérleteket is lehetett vásárolni, ezekből közel 6000 fogyott el. A bérletárusítás első napján (az SZK-tagoknak itt is elővásárlási lehetőségük volt) több mint 2500-an biztosították be helyüket mind a négy hazai selejtezőre, a jegyárusítás február 15-i kezdetére az eladott bérletek közel 90 százaléka gazdára talált.

A magyar válogatott 2019-es Eb-selejtezőinek időpontjai:

március 21.: Szlovákia-Magyarország
március 24.: Magyarország-Horvátország
június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország
június 11.: Magyarország-Wales
szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia
október 10.: Horvátország-Magyarország
október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán
november 19.: Wales-Magyarország

Olvastad már?
"Ez a két válogatott küzd majd a második helyért" – Giggs nem számol a magyarokkal az Eb-selejtezőben
Csoportellenfelünk szövetségi kapitánya szerint Horvátország mögött Szlovákia és Wales fog versengeni a második helyért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz