Fotó: mlsz.hu

Válogatott: "A magyarok azt gondolták, talán mi vagyunk San Marino" - Montenegró sztárvédője szerint Európában bárki ellen lehet esélyük

Stefan Savic szerint a magyar válogatott lekezelte őket. Ugyanakkor az Atlético Madrid védője szerint a montenegrói válogatott bebizonyította, hogy Európában bármelyik válogatott ellen lehet esélye.
Csakfoci.hu 2023. június 18., vasárnap 9:31
Fotó: mlsz.hu
Stefan Savic szerint a magyar válogatott lekezelte őket. Ugyanakkor az Atlético Madrid védője szerint a montenegrói válogatott bebizonyította, hogy Európában bármelyik válogatott ellen lehet esélye.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 18., vasárnap 9:31

- Vegyesek az érzéseim, jól játszottunk, stabilan védekeztünk, a magyar válogatottnak nem igazán volt gólszerzési lehetősége, nekünk igen, a végén akár nyerhettük is volna - mondta Savic az M4 Sportnak. - A magyarok többet birtokolták a labdát, de semmi más. Mi azt kaptuk a mérkőzéstől, amit vártunk, ellenben a magyar válogatottról szerintem ez nem mondható el. Úgy jöttek ide, hogy azt gondolták, talán mi vagyunk San Marino, nem tudom miért. Az edző és a játékosok is úgy jöttek ide, hogy nem tiszteltek minket. A médiában sem tisztelettel beszéltek rólunk. Talán azért, mert vannak kiemelkedő bajnokságokban, klubokban szereplő játékosaik, úgy érkeztek ide, mint esélyesek, de Montenegró ennél több tiszteletet érdemel.

Savic beszélt a továbbjutási esélyeikről is.

- Az végsőkig küzdeni fogunk a továbbjutásért. Európában bármelyik csapat ellen lehet esélyünk, ezt ma megmutattuk. Senki nem számíthat könnyű mérkőzésre ellenünk.

Olvastad már?
Rossi: "A múltban egy ilyen meccsen biztosan kikaptunk volna, én örülök az egy pontnak" - az ellenfél sztárjának kritikájára is reagált a kapitány
Több távoli lövést várt volna a szövetségi kapitány a mélyen védekező montenegróiak ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz