Válogatott: A magyar szurkolók a bolgár szövetséget nyaralni hívták, az ellenfél drukkereinek sok sikert kívántak

Ezt üzente a Carpathian Brigade a bolgár-magyar Eb-selejtező kapcsán.
Budai László 2023. november 16., csütörtök 12:41
Ezt üzente a Carpathian Brigade a bolgár-magyar Eb-selejtező kapcsán.
Szerző: Budai László 2023. november 16., csütörtök 12:41

A magyar válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade '09 is üzent a bolgár-magyar Eb-selejtezőt megelőző hercehurca kapcsán az ellenfél szövetségének, valamint az ellene tüntető bolgár drukkereknek. A szurkolók bíznak válogatottunk sikerében, sok sikert kívántak az ellenfél fanatikusainak a mai mérkőzés alatti tüntetéshez, a Bolgár Labdarúgó Szövetséget pedig nyaralni hívták.

A Carpathian Brigade bejegyzése

2015 ÉS 2020 UTÁN MA ESTE ÚJFENT BEBIZTOSÍTHATJUK RÉSZVÉTELÜNKET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA! ⚽️🇭🇺

Szurkolótársaink, barátaink!

Nehéz az elmúlt napok, hetek után a gondolatainkat megfogalmazni, érzéseinket kifejezni. Mindenki tisztában van vele, hogy a mai ellenfelünk szövetsége az UEFA hathatós asszisztálásával milyen körülményeket "varázsolt" eme sorsdöntő találkozó köré.

Bízunk benne, hogy ez csapatunk teljesítményét nem fogja tudni befolyásolni és így is megmutatja, mire képes a pályán. MINDENT BELE, SRÁCOK!

Csoportunk a közismert huzavonának köszönhetően szervezett formában nem lesz jelen ma Szófiában. A zárt kapu ellenére kiutazó magyar fanatikusoknak jó utat kívánunk, továbbá az összefogást hirdető bolgár fanatikusoknak sok sikert a szánalmas szövetségük elleni küzdelemhez.

Végezetül mi is üzennénk a – még – illetékes bolgár vezetőknek; szellemi feltöltődés gyanánt ezúton hívnánk meg őket nyáron a Balatonra. Pontosabban a Velencei-tóhoz. Vagy legyen inkább ősszel a Tisza-tó és környéke. Elnézést, mégiscsak Tokaj-hegyalja volna a legideálisabb. Igyatok valami minőségit, az olcsó szesz káros az egészségre!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz