Válaszoltak a magyargyűlölő román klubtulaj fenyegető szavaira - itt a reakció

Kolozsvárról reagáltak Gigi Becalinak, aki ígérete szerint nem hagyja, hogy a "magyar" CFR legyen a román bajnok, és egyébként is "összetör minden magyart".
Dudás Gábor 2018. február 6., kedd 16:46
Kolozsvárról reagáltak Gigi Becalinak, aki ígérete szerint nem hagyja, hogy a "magyar" CFR legyen a román bajnok, és egyébként is "összetör minden magyart".
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 6., kedd 16:46

Néhány napja Gigi Becali, a bukaresti FCSB (korábbi Steaua) tulajdonosa (a képen jobbra) a romániai bajnoki versenyfutás kapcsán tett megint "érdekes", hangzatos és érthetetlen kijelentéseket.

A kétes hírű klubvezető és politikai szereplő egyrészt a nagy rivális Dinamo bukására vágyik a rájátszásba jutásban, illetve fő célja az elmondása szerint, hogy megakadályozza a kolozsvári CFR bajnoki címét.

"Én a magyarok ellen vagyok, ellenük harcolok! Hogyan is lehetne a CFR a bajnok Románia centenáriumán? Én, Becali összetöröm mind! És ne higgyék, hogy a centenáriumi évben a bírók őket fogják majd segíteni..."

- fogalmazott fenyegetően.

Erre válaszolva szólalt meg a CFR - ugyancsak román - elnöke, Iuliu Muresan (a képen balra), aki így fogalmazott Becali kifakadását olvasva.

- Miért is lenne az a normális, ha a Steaua lenne a bajnok? És miért is magyar csapat a CFR? Az a baj velünk, hogy erdélyiek vagyunk, egyébként nincs is magyar játékosunk, de ha lenne, az sem lenne probléma. Van egyébként egy sofőrünk, aki magyar, nagyon jó srác és tisztelem őt. Nem szeretem viszont Becali úr nyilatkozatait, de már csak mosolygok rajtuk, nem idegeskedem. Nem jó az Romániának, amiket mond. Miért ne nyerhetnének akár a magyarok is bajnoki címet, amikor ők is az ország állampolgárai? Mi mind román állampolgárok vagyunk - tette hozzá a Muresan a Pro X-nek nyilatkozva.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz