Fotó: Újpest FC

Üzentek az ultrák a sorsdöntő meccs előtt: "Az Újpest NEM eshet ki az NB I-ből!"

Így várják a lila-fehér fanatikusok csapatuk hétvégi, Diósgyőr elleni meccsét, amelynek nagy jelentősége lehet az NB I-ben maradás szempontjából.
Budai László 2024. április 30., kedd 13:42
Fotó: Újpest FC
Így várják a lila-fehér fanatikusok csapatuk hétvégi, Diósgyőr elleni meccsét, amelynek nagy jelentősége lehet az NB I-ben maradás szempontjából.
Szerző: Budai László 2024. április 30., kedd 13:42

Honlapunk is részletesen foglalkozott a magát egyre nehezebb helyzetbe hozó Újpesttel, amely a 30. fordulóra se harcolta még ki az élvonalban maradást. Ebben a cikkben megírtuk a lehetséges forgatókönyveket, itt pedig arról szavaztak nagy számban a Csakfoci-olvasók, hogy melyik csapat kiesését várják - a rivális Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila is nyilatkozott honlapunknak. Most pedig a csapat ultrái üzentek a Viola Fidelity 2002 Facebook-oldalán.

Szombaton az egyik, ha nem a legfontosabb meccs jön el számunkra, a szezonvégi hajrában. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen eredmények voltak az elmúlt meccseken, de mindenkinek félre kell tenni a dacot, a dühöt, mert most minden eddiginél jobban kell az újpesti összetartás! Az Újpest NEM eshet ki az NB1-ből! Legyünk minél többen szombaton a Diósgyőr ellen, teremtsünk pokoli hangulatot a lelátókon, és hajszoljuk bele a csapatot a győzelembe! Előre Újpestért! Hajrá Lilák!

- ezzel az üzenettel küldik "csatába" a csapatot és szurkolótársaikat az ultrák.

Olvastad már?
Újpesten most minden csak a bennmaradásról szólhat - még Curtis koncertje is elmarad
Közleményt adott ki az Újpest ügyvezetője a következő két, sorsdöntő bajnoki előtt.
Elolvasom
Címkék: #NB I #Újpest
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz