U18: A Manchester City ígérete megint játszott a magyar válogatottban - újabb iksz Ausztriával

A magyar U18-as válogatott ezúttal gólnélküli mérkőzést játszott Szombathelyen Ausztria korosztályos csapatával.
Dudás Gábor 2022. október 20., csütörtök 18:17
A magyar U18-as válogatott ezúttal gólnélküli mérkőzést játszott Szombathelyen Ausztria korosztályos csapatával.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 20., csütörtök 18:17

A keddi 1-1 után Babó Levente szövetségi edző öt helyen változtatott a kezdőcsapatán a csütörtöki visszavágóra, míg az osztrákok hét új játékossal álltak ki a találkozóra. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, az első félidőben két nagy helyzetünk volt, Dusinszki Szabolcs és Klausz Milán járt közel a gólszerzéshez, de mindkét alkalommal kimaradt a lehetőség, míg a magyar kapu előtt egy osztrák szabadrúgás után a keresztlécről pattant ki a labda - írja az mlsz.hu.

A második játékrész első felében a vendégek játszottak valamivel veszélyesebben, majd a félidő derekán a mieink átvették a kezdeményezést, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni, így 0-0-lal ért véget a találkozó. A Manchester Cityben pallérozódó Michael Okeke ezúttal csereként kapott lehetőséget.

A játékosok igyekeztek megvalósítani, amit kértünk tőlük, fegyelmezetten futballoztunk, de játékban a keddi mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtottunk. Hasznos találkozók vannak mögöttünk, továbbra is az a célunk, hogy meccsről meccsre lépjünk előre, és megtaláljuk azokat a játékosokat, akik a jövő őszi tétmérkőzéseken erősségei lehetnek a korosztálynak – mondta a mérkőzés után Babó Levente.

U18-as barátságos válogatott mérkőzés:

Magyarország - Ausztria 0-0

Magyarország: Bánfalvi Gergő - Ferencsik Bálint (Almássy Levente, 85.), Kocsis Gergely, Kokovai Csongor - Sebe Botond (Boros Zsombor, 55.), Tóth Alex, Vingler László (Manner Balázs, 55.), Major Marcell (Fábiánkovics István, 46.) - Dusinszki Szabolcs (Okeke Michael, 46.), Klausz Milán (Barkóczi Benedek, 66.), Göndör Alex (Lapu Andor, 66.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz