Fotó: ujpestfc.hu

Újpest: Kruscic távozhat, jól ismert edző lehet az utódja

A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Budai László 2023. március 22., szerda 13:25
Fotó: ujpestfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Szerző: Budai László 2023. március 22., szerda 13:25

Az nb1.hu-hoz hasonlóan a csakfoci.hu is úgy értesült, hogy a Puskás Akadémiától elszenvedett 5-1-es vereség után az Újpestnél az edzőváltás mellett döntöttek, így Milos Kruscic távozik a Megyeri útról.

Úgy tudjuk, jó eséllyel az is eldőlt, ki váltja a szerb trénert. Minden bizonnyal visszatér a lila-fehérekhez a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic, aki korábban, közel hét év alatt több mint 250 meccsen irányította már a csapatot, amellyel kétszer is elhódította a Magyar Kupát.

Az 54 éves edző 2020 nyarán távozott Újpestről, azóta vezette a finn Liepaját, majd visszatért az NB I-be, és 17 meccsen a Honvéd vezetőedzője volt, ezt követően pedig az emírségekbeli Al-Dharfánál dolgozott, onnan az év elején jött el.

Az Újpest legutóbbi öt bajnokiján csak egyszer nyert, jelenleg a még éppen bennmaradást érő, 10. helyen áll, két ponttal előzi meg Vignjevic korábbi csapatát, a 11. Honvédot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz