Fotó: www.honvedfc.hu

Újabb elismerés: Posztumusz Életműdíjat kap Puskás Ferenc

December 7-én, Monacóban adják majd át a World Sport Legends Awards elismerését.
Nyikes Zoltán 2019. november 29., péntek 15:33
Fotó: www.honvedfc.hu
December 7-én, Monacóban adják majd át a World Sport Legends Awards elismerését.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 29., péntek 15:33

Negyedszer kerül sor idén a World Sport Legends Awards elnevezésű díjátadó gálára, amelyet a hagyományoknak megfelelően ezúttal is Monacóban tartanak – írja a honvedfc.hu. A szervezet Facebook-odalának beszámolója szerint idén Puskás Ferenc kapja a Posztumusz Életműdíjat, amelyet

a Honvéd és a Real Madrid korábbi legendájának dédunokája, illetve az olimpiai bajnok Schmitt Pál, Magyarországi korábbi köztársasági elnöke vehet majd át.

A díjat tavaly a háromszoros világbajnok Formula–1-es versenyző, a 34 éves korában elhunyt brazil Ayrton Senna, 2016-ban Antony Noghés kapta, akinek a nevéhez fűződik a Monte-Carlo-rali és a monacói verseny létrehozása, illetve neki köszönhető, hogy zászlólengetéssel érnek véget az autóversenyek.

Tavaly az argentin Osvaldo Ardiles világbajnok labdarúgó, majd edző; a német Jutta Kleinschmidt, a Párizs–Dakar rali egyetlen női győztese; a háromszoros MotoGP-világbajnok amerikai Freddie Spencer; Ayrton Senna; az olasz Dr. Cladio Costa, a Moto GP mobilklinikájának alapítója kapta meg a Sport Oscarjának tartott díjat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz