Fotó: haladas.hu

Újabb edzőváltás az NB II-ben: Négy nyeretlen meccs után mondott le a korábbi Fradi-támadó - hivatalos

Három fordulóval a bajnokság vége előtt benyújtotta lemondását a Haladás vezetőedzője.
Nyikes Zoltán 2024. május 7., kedd 10:49
Fotó: haladas.hu
Három fordulóval a bajnokság vége előtt benyújtotta lemondását a Haladás vezetőedzője.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 7., kedd 10:49

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Aleksandar Jovic 2024. május 6-án, azonnali hatállyal benyújtotta lemondását, melyet az NB II-es klub vezetősége elfogadott - jelentette be kedd délelőtt a klubhonlap.

A szerb szakember 2023. június 12-től irányította a csapatot, 31 forduló alatt 9 győzelem, 11 döntetlen és 11 vereség fűződik a nevéhez. Jovic a döntéséről a keddi edzést követően tájékoztatta a játékosokat, vele együtt távozik a csapattól Rúzsa Iván másodedző is. A Haladás közleménye hozzáteszi, hogy a vezetőség haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a hétfői, Vasas FC elleni mérkőzésen már ismét teljes legyen a stáb.

A Haladás négy meccs óta nyeretlen, az elmúlt hét fordulóból mindössze egyszer nyert, így jelenleg a 13. helyen áll, hat pontra a kiesést jelentő 15. pozícióhoz képest.

Olvastad már?
A 0 perces Bajner kiakadt és soha nem látott módon borította a bilit: "Bármelyik NB II-es meccset el tudnám dönteni, de az edzőközpontból is ki vagyok tiltva"
Bajner azt írja, hogy Újpesten is volt próbajátékon és mindenkit meg is győzött, de mivel nagy szükség volt rá Szombathelyen, rohant is haza. Hozzátette, olyan szerződést írt alá, amin ha nem Haladás-címer van, akkor kitörli vele, annyit ért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz