Fotó: dvtk.eu

Új sportigazgatót neveztek ki az NB II-es csapatnál - hivatalos

Januártól Koszta Péter helyett Vég Csongor lesz a Kazincbarcika sportigazgatója.
Nyikes Zoltán 2023. december 22., péntek 15:03
Fotó: dvtk.eu
Januártól Koszta Péter helyett Vég Csongor lesz a Kazincbarcika sportigazgatója.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. december 22., péntek 15:03

Vég Csongor sportszakmai igazgatóként érkezik a Kolorcity Kazincbarcika SC kötelékébe, s egyaránt felel az utánpótlás és a felnőtt szakág sportszakmai munkájáért - jelentette be pénteken az NB II-es klub.

A 39 éves szakember az elmúlt években dolgozott a BL-selejtezős szerbiai Topolyai SC-nél, mint az akadémia szakmai igazgatója, illetve Marosvásárhelyen sportigazgatóként. Korábban aktív labdarúgó volt, majd Siófokon és Diósgyőrben felnőtt, míg a Budapest Honvédnál és a Csíkszeredánál utánpótlásedzőként is tevékenykedett.

UEFA Youth A-licensszel, Double Pass sportigazgatói és egyetemi szintű sportmenedzseri képesítéssel rendelkezik. A klubnál folyamatosan veszi át a feladatokat, s hamarosan személyesen is bemutatkozik a teljes Kolorcity-család számára - olvasható a közleményben.

A boon.hu úgy tudja, az eddigi sportigazgató, Koszta Péter tanácsadói szerepben maradhat az észak-borsodiaknál, melynek stábjában változás, hogy a friss pro-licenszes edző, Vincze Richárd visszatér a DVTK-hoz, és az U17-es csapat trénereként tevékenykedik tovább.

Olvastad már?
Klubrekordért váltott az NB I-en belül Marco Rossi egyik újonca - hivatalos
Hivatalossá vált, hogy a magyar válogatott középpályás, Szuhodovszki Soma a KTE-től Debrecenbe szerződött.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz