Új edző érkezését jelentette be a Vidi – hivatalos

Djordje Jorovics Marko Nikolics vezetőedző szakmai stábjához csatlakozik.
Nyikes Zoltán 2019. január 11., péntek 21:17
Djordje Jorovics Marko Nikolics vezetőedző szakmai stábjához csatlakozik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 11., péntek 21:17

A Mol Vidi FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2019 januárjától csatlakozik Marko Nikolics vezetőedző szakmai stábjához Djordje Jorovics, aki pályaedzőként fog dolgozni.

A 35 éves szerb szakember profi labdarúgó-pályafutása során megfordult többek között a Rad Beograd, a Partizan és a Teleoptik gárdáinál is -, majd edzői karrierbe kezdett. Az elmúlt években a kuvaiti Al-Sahelnél és a katari Al-Mesaimeernél is dolgozott, Marko Nikolics vezetőedzőt pedig a Rad Beogradból ismeri, ahol 2012-13-ban dolgozott és az U19-es csapat vezetőedzője volt.

Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen remek klub edzői stábjához csatlakozhattam. Ez egy óriási lépés a karrieremben. Marko Nikolicsot jól ismerem, korábban dolgoztunk már együtt Belgrádban. Ő egy fantasztikus edző, és ezt a székesfehérvári munkája és a Vidivel eddig elért eredményei is jól bizonyítják. Sokat tudok a klub fényes történelméről, tényleg büszkeséggel tölt el, hogy itt dolgozhatok a jövőben. Nem is lehet más a célom, mint az, hogy újabb bajnoki címmel és kupagyőzelemmel gyarapodjon a Vidi dicsőséglistája a szezon végén, ennek elérésében pedig legjobb tudásom szerint fogom segíteni a csapatot - fogalmazott Djordje Jorovics.

A szakember érkezésével kapcsolatban Kovács Zoltán sportigazgató is beszélt a molvidi.hu-nak:

Djordje Jorovics ugyanabba a beosztásba érkezett a Vidihez, amelyben Radoje Szmiljanics és Szalai Tamás is dolgoznak, vagyis újabb tehetséges, nagy külföldi tapasztalattal rendelkező szakemberrel bővült az edzői stábunk. Korábban már dolgozott együtt Marko Nikolics vezetőedzővel, ez pedig mindenképp garanciát jelent számunkra. Djordje fő feladata a játékosok egyéni képességeinek fejlesztése lesz. Ez egyben azt is jelenti, hogy tovább fog erősödni az amúgy is magas szintű szakmai munka a csapatunknál. Jó munkát és sok sikert kívánok neki a MOL Vidi FC-nél!"

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz