Fotó: mlsz.hu

Már a 35. másodpercben eldőlt az U21-es válogatott meccse

Kocsis Dominik villámgyorsan bevette a bolgárok kapuját, ezzel nyertük meg a felkészülési találkozót. 
Budai László 2022. szeptember 23., péntek 20:46
Fotó: mlsz.hu
Kocsis Dominik villámgyorsan bevette a bolgárok kapuját, ezzel nyertük meg a felkészülési találkozót. 
Szerző: Budai László 2022. szeptember 23., péntek 20:46

A bolgárok kezdték az U21-es felkészülési mérkőzést, de 35 másodperc elteltével ismét középkezdéshez készülhettek, az első akciójuk ugyanis hamar elhalt a magyar védelmen, a  gyors és pontos ellentámadás végén pedig megszereztük a vezetést: Kocsis Dominik kapott labdát a balösszekötő helyén, majd éles szögből 14 méterről a kifutó kapus fölött a hálóba emelt (1-0) - írja az mlsz.hu. A vendégek megpróbáltak gyorsan válaszolni, de nem tudták nyomás alá helyezni a kapunkat, a nagyobb lehetőségek a magyar csapat előtt adódtak. A játékrész felénél sikerült labdát szereznünk a bolgár 16-osnál, Kocsis megszerezhette volna a második gólját is, de a vendégek kapusa védte a ziccert.

A félidő utolsó tíz percében mezőnyfölényben játszottunk, de az eredmény nem változott a szünetig.

A második félidőt is a mieink kezdték veszélyesebben, az első percekben Horváth Krisztofer szabadrúgásból lőtt kevéssel a kapu fölé. A 62. percben közel jártunk az újabb találathoz, Németh András kapott jó passzt a jobbösszekötő helyén, a hosszú sarkot vette célba, de a kapufáról kifelé pattant a labda. A 71. percben a bolgárok is jelezték egy lövéssel, hogy nem mondtak le az egyenlítésről, de a magyar csapat jóval veszélyesebb volt, a 74. percben Benczenleitner tört kapura, és esett el két védő között, de a játékvezető nem adott büntetőt.

A hajrára fordulva a magyar válogatott jóval többet birtokolta a labdát, és magabiztosan őrizte az előnyét.

Felkészülési mérkőzés

Magyarország-Bulgária 1-0 (Kocsis 1.)

Magyarország: Hegyi Krisztián - Csinger Márk, Balogh Botond, Iyinbor Patrick - Kovács Mátyás (Kállai Kevin, 61.), Bényei Ágoston, Kata Mihály (Bocskay Bertalan, 61.), Benczenleitner Barna - Kocsis Dominik (Németh Dániel, 84.), Németh András (Tóth Milán, 70.), Horváth Krisztofer (Katona Bálint, 61.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz