U21-es Eb: Változhat a magyar-szlovén közös rendezésű torna időpontja is

A koronavírus-járvány miatt 2021 nyarára halasztották az Európa-bajnokságot, aminek következtében változni fog a részben magyar rendezésű U21-es Eb is időpontja.
Nyikes Zoltán 2020. március 23., hétfő 19:57
A koronavírus-járvány miatt 2021 nyarára halasztották az Európa-bajnokságot, aminek következtében változni fog a részben magyar rendezésű U21-es Eb is időpontja.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. március 23., hétfő 19:57

A kialakult világjárvány következtében az Európa-bajnokság mellett az UEFA 2020-ra és 2021-re tervezett más tornáinak időpontjai is változhatnak. Jövőre Magyarország Szlovéniával közösen rendezi a férfi U21-es Európa-bajnokságot,

melynek időpontja várhatóan változni fog, hiszen az eredetileg tervezett időpontban, 2021 júniusában a felnőtt Eb-t rendezik meg

- írja az mlsz.hu.

Az UEFA nemrégiben jelentette be, hogy tervei szerint az idén nyárra tervezett felnőtt férfi Európa-bajnokságot 2021 júniusától rendezi meg. Hazánk egy másik nagyszabású rendezvényben is érintett ebben az időszakban, hiszen javában zajlik az U21-es Európa-bajnokság előkészítése, melynek magyar részről Budapest (Bozsik-stadion), Győr, Székesfehérvár és Szombathely ad majd otthont.

Az európai szövetség tájékoztatása alapján az Európa-bajnokságot várhatóan nem az eredetileg tervezett júniusi időpontban rendezik meg. A javaslat az, hogy a pontos időpontról a következő időszakban szülessen döntés, az események alakulásának tükrében. Ami bizonyos, az UEFA szeretné megtalálni második legrangosabb férfi válogatott tornája számára a lehető legmegfelelőbb időpontot a 2021-es versenynaptárban. Az U21-es Eb-nek a Gera Zoltán vezette magyar válogatott házigazdaként biztos résztvevője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz